Om meg

Hei!

Velkommen til min hjemmeside/blogg. Her legger jeg ut ting jeg lager, selger og andre hverdagseventyr. Kanskje en god dose katt 🙂 Interesserer meg også veldig for (lyd)bøker, film, foto, helse, bodymods og natur.

I tillegg til
de overnevnte interesser, praktiserer jeg yoga/dharma. Mer spesifikt tantrisk yoga og dzogchen. Hvis du vil vite mer om den praksisen jeg gjør, kan du sjekke det ut her og her!

SONY DSC
Fjorden jeg vokste opp i.

Jeg har vokst opp i en nokså fin fjord i Troms med min familie på fem. Mine foreldre er opprinnelig fra Finnmark (Kirkenes og Øksfjord), og jeg har tilbragt mye av min barndom der.

Jeg elsker å male (akrylmaling), og har hatt en utstilling i Tromsø. Håper det blir mange flere!

Jeg har alltid hatt en fascinasjon for kroppsmodifikasjoner. Har selv seks tatoveringer, en scarification og gjennomført to body suspensions. Piercinger har jeg mistet telling på..

Jeg liker å sy og designe klær. Er selvlært. Liker spesielt godt å lage kjoler og skjørt. I det siste har jeg også blitt glad i duodji.

I 2010/11 ble helsa mi mye verre, og det har påvirket hvordan jeg lever livet mitt helt fram til idag. Jeg har diagnosene myalgisk encephalopati, migrene, hypermobilitetssyndrom og binyretretthet – noe som har gjort meg veldig interessert i helse, mat og hvordan bli frisk(ere). Har bevisst valgt å bare være ærlig om det og skrive/fortelle om hvordan det er, fordi jeg håper det kan skape mer forståelse. Jeg er også autistisk, noe jeg fant ut senere i livet – som forklarer en goood del! 🙂

Jeg har en liten drøm å bli en slags modell, fordi jeg elsker å bruke kroppen på en kreativ måte. Så hvis noen som liker å ta bilder og/eller jobber med foto har lyst til å ha en photoshoot med meg, er jeg mer enn gjerne med på det!

Kattene mine, Nils og Kali ❤

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte meg her

Link til min Instagram-konto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s