Om meg

Hei!

 

IMG_20180220_201409_234

Velkommen til min hjemmeside/blogg. Her legger jeg ut ting jeg lager, selger og andre hverdagseventyr. Kanskje en god dose katt 🙂 Interesserer meg også veldig for (lyd)bøker, film, foto, helse, bodymods og natur.

I tillegg til
de overnevnte interesser, praktiserer jeg yoga/meditasjon/dharma. Mer spesifikt tantrisk yoga. Hvis du vil vite mer om den praksisen jeg gjør, kan du sjekke det ut her og her!

SONY DSC
Fjorden jeg vokste opp i.

Jeg har vokst opp i en fin fjord i Troms med min familie på fem. Mine foreldre er opprinnelig fra Finnmark (Kirkenes og Øksfjord), og jeg har tilbragt mye av min barndom der.

Jeg elsker å male (akrylmaling), og håper på å ha en utstilling en dag.

 

 

Jeg har alltid hatt en fascinasjon for kroppsmodifikasjoner. Har selv fire tatoveringer, en scarification og gjennomført to body suspensions. Piercinger har jeg mistet telling på..

Jeg liker å sy og designe klær. Er selvlært. Liker spesielt godt å lage kjoler og skjørt.

 

 


I 2010/11 ble helsa mi mye verre, og det har påvirket hvordan jeg lever livet mitt helt fram til idag. Jeg har diagnosene myalgisk encephalopati, migrene, hypermobilitetssyndrom og binyretretthet – noe som har gjort meg veldig interessert i helse, mat og hvordan bli frisk(ere). Har bevisst valgt å bare være ærlig om det og skrive/fortelle om hvordan det er, fordi jeg håper det kan skape mer forståelse.

Jeg hører ofte på musikk, og er ikke så veldig kresen, men favorittene er: Pixies, Lenny Kravitz, Fleetwood Mac, Wardruna, Angus & Julia Stone, Gunship, Amy Winehouse, Tori Amos, The Doors, Queen, The War On Drugs, Björk og diverse filmmusikk/klassisk musikk.

Jeg er en såkalt crazy cat lady. Jeg har hatt kjæledyr siden jeg var 8 år, hovedsaklig katt, men også hund, gullfisk og kaniner. Nå for tiden har jeg to katter fra Dyrebeskyttelsen på 3 og ca 5 år med navn Kali og Nils. Drev også på med hest en stund, noe jeg har veldig lyst å starte med igjen snart.

Jeg har en liten drøm å bli en slags modell, fordi jeg elsker å bruke kroppen på en kreativ måte. Så hvis noen som liker å ta bilder og/eller jobber med foto har lyst til å ha en photoshoot med meg, er jeg mer enn gjerne med på det!

 

 

Nils og Kali ❤

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte meg her

Link til min Instagram-konto

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s