Dharma, Everyday life, Landscape, Photography, Shop

Spring colours

Det er relativt lenge til våren i Norge, men tjuvstarta litt her i UK.

Jeg syns starten på det nye året har gått fort allerede, snart er det mars og hva har jeg fått utrettet? Vel, ikke så mye i den store sammenheng, men har definitivt tenkt mye på hva jeg skal i år. Her er en liten liste over årets planer; en av dem har jeg allerede gjennomført, skriver det kun for at det skal se mer ut, hah!

  • Buddhistretreat
  • Bryllup i New York (tenk at jeg skal få se min barndomsvenninne gifte seg, det blir uvirkelig)🗽
  • Sy ferdig den nye kofta mi
  • Flere buddhistretreats📿
  • Male to gaver ferdig (maleri)🎨
  • Komme meg en tur til Øksfjord, Finnmark (roadtrip)🌅
  • Få igang nettbutikk på Etsy, så jeg kan selge noen av mine kreasjoner. Jeg hadde Etsy-butikk en gang i tiden for noen år siden, men var ikke så flink å holde den oppdatert. Prøver på nytt! PS; om du har et snedig forslag til nettbutikknavn, tas det i mot med takk og bukk i kommentarfeltet🤓

Håper alle har en fin uke, god lille-lørdag 🌻👏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s