Books, Everyday life

Sommer i nord

 

Det er eventyrlig vær i Nord-Norge for tida, og det må utnyttes til det fulle (sier jeg mens jeg ligger på sofaen inne:)). Jeg har vært ekstremt syk de siste månedene, med enkelte dager innimellom der jeg har følt meg bedre, og i går følte jeg meg bra nok til å lese. Så jeg har endelig startet på Harry Potter! Elsker filmene, og er ikke en dag for sent ute til å begynne å lese bokserien. I går kveld ble jeg dessuten sittende å se en dokumentar om J.K. Rowling. Herlig dame! Visste du at hun ikke har et mellomnavn på K i det hele tatt, men at manageren hennes ba henne legge til et, slik at de kunne bruke initialer som forfatternavn? Grunnen var at de mente flere gutter og menn ville lese bøkene hennes om de ikke visste de var skrevet av en kvinne. Javisst 🙂

Nå ligger jeg som sagt på sofaen. Har sittet ute å solt meg litt, men fikk vondt i ryggen fordi jeg ikke eier hagestoler så jeg ble sittende på en krakk. Jeg er på boligjakt, dvs. leilighetsjakt, for tiden og håper jeg finner meg en plass med uteplatt eller veranda slik at jeg kan investere i ordentlige hagemøbler 🙂

Ellers så kan jeg meddele veldig bra hårdag 😉 nesten like bra som været, hehe! En speil -og katteselfie var på sin plass. Har sluttet å farge håret (for nå iallfall….), så nå begynner det å bli fint og fluffy igjen. Det liker vi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s